”ПОГОНЬ” ЛЬВІВ - найстаріший клуб України та Польші - заснований в 1904 році
4-разовий чемпіон Польщі 1922, 1923, 1925, 1926. 3-разовий срібний призер 1932, 1933, 1935.
МАТЧІ
наступний

1-й Тур, 07.04.2024, Львів, стадіон "Гарт", вул. Олеся, 25

Погонь
Львів
Самбір
Самбір

on-line
протокол


Прем`єр-Ліга
команда і о
1 Галичина 0 0
2 Гірник 0 0
3 Корміл 0 0
4 Миколаїв 0 0
5 Мостиська 0 0
6 Нафтовик 0 0
7 Погонь 0 0
8 Покрова 0 0
9 П`ятничани 0 0
10 Рух-3 0 0
11 Самбір 0 0
12 Темп-Легінь 0 0
13 Фенікс 0 0

календар ігор  
Погонь у сезоні  




Новини

"Рух" Винники - "Погонь" Львів - 8:0. Боротьби не вийшло

25.04.2015

Винниківський «Рух» здобув другу поспіль перемогу у чемпіонаті обласної Прем’єр-ліги. Команда Романа Гданського вдома познущалася з львівської «Погоні» - 8:0. Що цікаво, п’ять з восьми голів винниківчани забили, граючи у чисельній меншості.

Матч проти «Погоні» для винниківського «Руху» був першим домашнім у новому сезоні. Перед початком матчу президент клубу Григорій Козловський привітав вболівальників з відкриттям нового сезону у Винниках, а також усіх урочисто запросив на наступний домашній матч, пообіцявши, що буде те, про що багато пишуть і говорять. Нікому не було секретом, що Григорій Козловський мав на увазі саме приїзд у Винники зіркового футболіста Олександра Алієва. Окрім того, президент «Руху» додав, що буде розіграш різноманітних призів для вболівальників, а також багато святкового настрою.

Матч «Рух» - «Погонь» пройшов при повній перевазі однієї з команд і завершився переконливою перемогою господарів. Винниківчани у цьому матчі забивали голи на будь-який смак. Куражилася команда Романа Гданського і після зовсім необов’язкового вилучення півзахисника Андрія Кікотя. У середині першого тайму, коли рахунок уже був 3:0 на користь «Руху» Кікоть на «рівному місці» заробив другу жовту картку, яка автоматично для нього стала червоною.

До вилучення Кікотя у воротах «Погоні» розписувалися Богдан Костик та двічі нападник Олег Шептицький. Один з двох голів «Шипа» забив з пенальті.
Вилучення у складі суперника аж ніяк не допомогло команді Костянтина Лемішка. Гравці «Погоні» абсолютно не знали як розіграти зайвого гравця, продовжуючи й надалі більше думати про оборону власних воріт, аніж атаку чужих.

Якщо відверто, то не особливо вірилося в те, що гравці «Руху», граючи вдесятьох, зможуть забити ще 5 голів у ворота суперника. Як виявилося згодом, це було реально. Гравці, що вийшли на заміну у другому таймі, сповна хотіли себе проявити. Двічі Фурта, Дмитрух, Макар та Михайло Шептицький заставляли вболівальників не жаліти своїх долонь на трибунах стадіону імені Богдана Маркевича.

Гравці «Погоні» мали кілька нагод для гола престижу, проте жодну з них реалізувати не могли. Наприкінці гри вболівальники на трибунах знову підняли тему «Алієва», адже дивитися на матч, у якому одна команда куражилася над іншою, було нецікаво.
«Погонь» з такою грою, яку продемонструвала у Винниках, швидше за все, у новому сезоні боротиметься за місце в нижній частині турнірної таблиці, натомість завдання «Руху» давно відомі усім.

Перемігши «Миколаїв» і «Погонь», «Рух» в обласному чемпіонаті дуже скоро піднявся туди, де і прагнутиме залишитися до завершення чемпіонату. Втім, попереду в команди набагато важчі ігри у Прем’єр-лізі, а також матчі нового сезону у чемпіонаті України серед аматорів.

Арбітр:Олександр Шандор; Асистенти арбітра: Олександр Кальонов, Андрій Холявко; Резервний арбітр: Михайло Ящишин; Делегат ФФЛ: Ярослав Грисьо

Голи: 1:0 - Костик Богдан, 12; 2:0 - Шептицький Олег, 19; 3:0 - Шептицький Олег - з пенальті, 24; 4:0 - Дмитрух Віталій, 52; 5:0 - Макар Володимир, 55; 6:0 - Фурта Юрій, 60; 7:0 - Шептицький Михайло, 67; 8:0 - Шептицький Михайло, 70

"Рух" Винники: Шевчук Юрій; Романюк Віталій (Іванов Роман, 58); Гурський Андрій; Бойко Роман (Гусаковський Юрій, 46); Дмитрух Віталій; Костик Богдан (Карачевський Назар, 70); Кікоть Андрій; Сергеєв Сергій (Фурта Юрій, 46); Макар Володимир (Панасюк Олег, 65); Баглай Андрій; Шептицький Олег (Шептицький Михайло, 46)
Запасні: Фарботняк Сергій; Жук Андрій

"Погонь" Львів: Грицаль Михайло; Вербещук Роман; Бухта Микола; Сухій Андрій; Мацюпа Михайло; Макаревич Роман (Медведєв Михайло, 72); Бугайчук Євген; Бойко Роман; Юськевич Іван; Лесів Захар (Кулай Юрій, 55); Дронський Андрій
Запасні: Кравець Тарас; Ткач Олександр; Самагальський Роман

Попередження: Грицаль Михайло, 12; Бугайчук Євген, 24; Кікоть Андрій, 32; Бойко Роман, 32; Сергеєв Сергій, 38; Дронський Андрій, 38; Шептицький Михайло, 49.Вилучення:Кікоть Андрій, 42 (2ЖК)

Автор: Богдан ПАСТЕРНАК












офіційний сайт
Pogon.Lwow.net


Команда

99 Богдан Хмизов


© REKLAMA.lviv.ua. Всі права захищено. 2009 - 2024. Update cookies preferences