”ПОГОНЬ” ЛЬВІВ - найстаріший клуб України та Польші - заснований в 1904 році
4-разовий чемпіон Польщі 1922, 1923, 1925, 1926. 3-разовий срібний призер 1932, 1933, 1935.
МАТЧІ

попередній

,

Погонь
Львів
0
Нафтовик
Борислав
1

on-line
протокол


Прем`єр-Ліга
за 1-6 місця
команда і о
1 Куликів/Юність 10 27
2 Миколаїв 10 22
3 Фенікс 10 15
4 П`ятничани 10 13
5 Темп 10 9
6 Легінь 10 3
за 7-12 місця
команда і о
1 Рух-3 5 10
2 Нафтовик 5 9
3 Мостиська 5 7
4 Погонь 5 7
5 Галичина 5 6
6 Самбір 5 4

календар ігор  
Погонь у сезоні  




Новини

Фініш чемпіонату - спроба прогнозу

06.10.2017

Ще на початку другого кола фахівці, які посвячені у «тайни» обласного футболу, пальму першості віддавали «Миколаєву». І їх фаворит виправдовує сподівання. Наразі миколаївська команда у чемпіонаті програла лише двічі і зовсім не своїм прямим конкурентам: Мурованому 0:1 і Верхній Білці 1:2. А за одинадцять останніх турів не втратила жодного пункту. Теоретично тільки «Рочин» може ще наздогнати команду з Миколаєва. Найближчої середи суперники мали б зіграти між собою. Але двобій,який міг би стати вирішальним, перенесено, оскільки у цей день обидві команди проведуть матчі-відповіді в аматорському кубку країни. Враховуючи щільний календар «Рочина», зустріч відбудеться вже після фіналу обласного кубка. І, скорше за все, її результат не буде мати жодного турнірного значення: «Миколаїв» достроково стане чемпіоном, а «Рочин» знову задовільниться «сріблом».
Натомість боротьба за третій комплект нагород може тривати до останнього туру. На сьогодні на «бронзу» претендують п’ять команд. Найгірша з цієї групи поступається першій лише чотирма пунктами. Якщо проаналізувати матчі, що залишилися, то найкращий календар має «Демня». Попри кризу демнянців у другому колі, вони повинні «брати пункти» у домашніх зустрічах проти аутсайдерів з Дорошева і Добротвора, а також на виїзді у Новояворівську. З чотирьох опонентів чинного чемпіона тільки «Юність» з Верхньої Білки ще має власні завдання і буде грати на перемогу. Натомість «Самбір», якій у турнірній таблиці неочікувано опинився на четвертій сходинці, має зіграти на виїзді проти двійки лідерів, а вдома прийме своїх прямих конкурентів – «Погонь» і «Фенікс-Стефано». Сподіватися у цих матчах на щедрий «врожай» самбірчанам буде важко. До речі, у таблиці враховано три пункти, які «Самбір» отримав за технічну перемогу над Мурованим. Також додано перемогу «Рочину», який мав дограти другий тайм зірваної зустрічі проти все тієї команди з Мурованого: за наявною інформацією, мурованці погодилися на технічну поразку.
Наступна трійка – Гійче, «Погонь» і Підмонастир, мають провести між собою своєрідний міні-турнір. І, однозначно, без втрат жодна з команд його не пройде. Виходячи з цього аналізу, найбільш реальним претендентом на третє місце є «Демня». Але це все теорія, а реалії досить часто «підкидають» зовсім неочікувані результати.













офіційний сайт
Pogon.Lwow.net


Команда

99 Олег Ткачук


© REKLAMA.lviv.ua. Всі права захищено. 2009 - 2024. Update cookies preferences